Eladó lakása van?

 • Jutalékot csak sikeres közvetítés után kérünk!
 • Személyes ingatlanbemutatók.
 • Ügyfélszűrés.
 • Nincs kizárólagosság.
 • Kedvező közvetítői díj!
 • Hirdetések a legnagyobb ingatlanos portálokon!
  Kapcsolat >>>


 • Aktuális ajánlataink:

  ingatlan kép
  További fotókért kattints a képre!

  [ b0004 ] Eladó lakás (tégla)

  Budapest XIII.

  55000000 Ft.

  3 szoba

  Ingatlan: 104 m2  Fűtés típusa: tömbfűtés(egyedi mérés)

  A 2004-ben épült Római kert-ben eladó egy 6. emeleti, dupla teraszos , világos, klimatizált lakás, szép kilátással a több díjat nyert belső kertre. Nappali , 2 szoba, hatalmas konyha. A lakáshoz tartozik parkolóhely a teremgarázban és külön tároló is. Egyedi megoldások teszik igazán vonzó ajánlattá.

  A Római Kert dísze a különleges kialakítású belső kert, amelybe a főbejárati csarnokon keresztül vezet az út. A főbejárat tömbjét kétoldalt szökőkút és támfalakkal megemelt díszes növénykazetták díszítik. A főbejárati lépcső tetején, a középpontban egy, a svájci Alpokból ideszállított szerpentin szikla áll. A kert kontrasztosan, de harmonikusan simul az épülethez: természetes formái, a tetőkerteken szokatlanul változatos terep, a mesterséges dombok és lágy lankák, a buján virágzó, botanikus kerti hangulatot idéző változatos mediterrán növénykompozíciók oldják az épületszárnyak szabályosságát. A kert tiszteleg az ókori Róma építészete előtt: a kert alaprajzi struktúráját adó óriás ellipszis és kör burkolatrendszere az Aquincumban is használt fehér mészkőből készült. A biztonságról a zártláncú kamerarendszer és 24 órás portaszolgálat gondoskodik.  ingatlan kép
  További fotókért kattints a képre!

  [ b0674 ] Eladó lakás (tégla)

  Budapest XIII.

  22200000 Ft.

  2 szoba

  Ingatlan: 53 m2  Fűtés típusa: tömbfűtés(egyedi mérés)
  Közös költség: 23000 Ft.

  Eladó a közkedvelt Római kert lakóparkban 2. emeleti 50m2-es lakás 6 m2-es erkéllyel. A lakás egyedi, fiatalosan elegáns hangulatú, ízléses, minőségi kialakítású, házközponti fűtésű, egyedi mérőórákkal. Szobákban és előszobában parketta van, fürdő és konyha járólappal burkolva. Gépesített exkluzív konyhabútor, illetve a gardróbszekrény az ár részét képezi és az Ön kényelmét fogja szolgálni. A lakáshoz tartozik egy tároló is. Az épületben 24 órás porta- és biztonsági szolgálat található.  További ajánlatok:
  Pozsonyi Ház

  pozsonyihaz.s15.hu


  Római Kert

  romaikert.s15.hu


  Kleopátra Ház

  kleopatrahaz.s15.hu


  Cézár Ház

  cezarhaz.s15.hu


  Marina Part

  marinapart.s15.hu


  Riverside Apartmanház

  riverside.s15.hu  Ha nem talált Önnek megfelelő ingatlant, akkor regisztráljon, hogy elsőként értesüljön az új ajánlatokról!
  [ Regisztráció ]